fbpx

Reeperbahn Festival offentliggør 52 nye navne

Foto: Sara Saeidi

Festivalen i Hamburg gør klar til sensommerens festligheder med en perlerække af nye annonceringer til dette års Reeperbahn, der løber af stablen den 18.-21. september.

Nu kan man efterhånden begynde at glæde sig til, at Hamburgs gader bliver forvandlet til det rene musik-mekka, hvor mere end 600 koncerter vil finde sted i forbindelse med den årlige Reeperbahn Festival. I dag har de tilføjet 52 nye navne til plakaten, og dermed er antallet af bekræftede acts kommet op på ikke mindre end 105 af slagsen.

Hollandske bülow er en artist, der på trods af sine kun 19 år har imponeret os med pop-bangers som “Get Stüpid” og “Two Punks in Love”. Sangerinden formår at forbinde den moderne R&B/pop-lyd med en inderlighed, der er tiltrængt i en musikverden, hvor det hele kan gå så hurtigt. Forhåbentlig bliver hendes koncert et kærligt pusterum blandt alle de andre acts, man kan opleve.

»Lidt ‘moody’ og mørkt til tider, ofte dramatisk, følelsesladet og altid kraftfuldt.« Sådan beskrev den svenske psychpop-kvartet Melby deres lyd for os, da vi i april kårede dem til Ugens Upcoming Artist. Samme måned udgav de albummet None of this makes me worry, hvor vi har været specielt begejstrede for den eksperimenterende og længselsfulde single “Dancer” og den mere fjollede og skæve “VCR”. Melby leverer musik, der både er opfriskende og eftertænksomt på samme tid, og det håber vi, at de kan bevise for deres publikum, når de skal spille op til fest i de tyske gader.

Sidst men ikke mindst er vi rigtig begejstrede for at se vores absolut største girlcrush fra Norge, nemlig R&B-stjernekuddet Lil Halima, på plakaten. Sangerinden har stjålet vores hjerter med søde tunes som “Jasmine”, “Take Me To Your Planet” og det nyeste forårshit “who do u love”. Da vi så hende på dette års by:Larm, viste hun os, at hun havde udviklet sig gevaldigt som kunstner og sangerinde. Mon ikke hun gentager successen og tager sit publikum med storm, når hun skal spille i den tyske storby?

Hvis du heller ikke kan vente til, at der bliver spillet op til dans i de tyske gader i september, så kan du allerede varme op og begynde at glæde dig ved at se Reeperbahns foreløbige program her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com