fbpx

Roskilde Festival melder tæt på udsolgt

Foto: Vegard S. Kristensen

Hvis du endnu ikke har fået billet til årets Roskilde Festival, så skal du til at skynde dig.

Roskilde Festival 2019 byder på musikalske hovednavne som Cardi B, Bob Dylan, The Cure, Robyn, Chance the Rapper, Janelle Monáe og Travis Scott. Festivalen kunne melde udsolgt tæt på åbningsdagen sidste år, og med 80.000 solgte partourbilletter forventer de at gøre det igen i år.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

– Man skal se at få købt sin billet lige med det samme, hvis man drømmer om at tage del i den fulde Roskilde Festival-oplevelse til sommer. For billetsalget går stærkt, og vi kan med sikkerhed sige, at Roskilde Festival også bliver udsolgt i år.

Udover de snart udsolgte partoutbilletter har festivalen også allerede kunnet melde udsolgt på endagsbilletter til lørdag. Roskilde Festival løber af stablen fra den 29 juni til den 6. juli – og hvis man har et ønske om at ramme Dyreskuepladsen, bør man købe sin billet hurtigst muligt.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com