fbpx

Roskilde-aktuelle brenn. er ude med sommersinglen “Keen”

Foto: Isak Jenssen

brenn. er ude med efterfølgeren til “Du og Jeg”, og det er endnu et succesfuldt tegn på en stor fremtid for de to norske gutter.

Med et selvbeskrevet mål om at redde rocken fra at falde uden for popkulturen har den norske duo brenn. kreeret sin helt egen lyd. I starten af februar udgav de nummeret “Du og Jeg”, der, med et mærkværdigt mix af rock, et catchy hook og ‘russemusik’ (norsk EDM), var et friskt og unikt pust i den pop- og hiphopdominerede radioverden.

Duoen består af vennerne Rémy Malchère Pettersen og Edvard Smith Save, og i dag er de ude med sommersinglen “Keen”. Hvor de traditionelle sommersoundtracks som regel kredser om det idylliske og varme, handler dagens single om det modsatte. De fortæller selv:

– Denne sang handler om det at bakke ud – ikke at turde ‘commite’. Det er en trist sommersang. Men det behøver jo ikke at gøre sommeren trist.

Edvard fortæller også om, hvordan det triste syn på kærlighedsforhold er blevet visualiseret med artwork af Rémy, som kaster roser op:

“Keen” cover art

– Artworket lavede vi sammen med vores main støttespiller Isak Jenssen. Vi var nødt til at finde noget, som visualiserer ubehaget omkring forelskelser og intime forhold. Faen så skumle de er, og nogle gange får jeg helt noia.

Ligesom “Du og Jeg” er “Keen” ‘Ugens Sang’ på NRK P3, så det tegner jo kun godt for brenn. i år.

De spiller på en lang række festivaler over sommeren og lægger selvfølgelig også vejen forbi årets Roskilde Festival, og det er i den grad en stor anbefaling herfra!

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com