fbpx

Roskildeaktuelle Denzel Curry er ude med den nye single “Ricky”

Foto: Julian Cousins

Den sidste nye single er et reflekterende tilbageblik på rapperens barndom.

Florida-rapperen Denzel Curry fik for alvor luft under vingerne med det anmelderroste album TA13OO fra sommeren 2018. Nu, næsten et år senere, er han ude med sin første officielle udgivelse siden i form af singlen “RICKY”.

Nummeret er navngivet efter Currys far og er et kig ind i rapperens barndom i Miami. Lyrikken er fyldt med minder og gode råd fra hans forældre pakket ind i Currys hårdtslående rap-barer.

Den tilhørende musikvideo er filmet i samme baghave som dokumentaren Dawg Fight – en dokumentar som går ind i ‘backyard brawling’-fænomenet, som har været stort i Miami. Det var en scene, som hans afdøde bror var aktivt involveret i, hvilket formodentlig har haft en stor rolle i Currys barndom og opvækst.

Denzel Curry tager blandt andet med en af de mest hypede kunstnere lige nu, Billie Eilish, på en nordamerikanskturné til sommer, men hvis du nåede at få en billet til Roskilde Festival er der også mulighed for at se ham på Apollo i år.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com