fbpx

SPOT Festival 2019: Min første gang med GRETA

Foto: Dennis Morton

‘Min første gang med’ er en artikelserie om nogle af de kunstnere, vores skribenter oplevede live for første gang under årets SPOT Festival. Artister som på den ene eller den anden måde har overrasket eller er gået ud over alle forventninger.

Jeg havde allerede duftet lidt til GRETAs velproducerede og fine electropop-ballader, men jeg blev nu glædeligt overrasket, da den tyskfødte sangerinde fredag aften viste os, at hun havde både charme og kant i live-sammenhæng. GRETA formåede at komme udover scenekanten ved både at være jordbunden, ydmyg og så – undskyld sproget – pisse taknemmelig, og det er altså et kæmpe plus i min bog, når man kan se, at folk elsker, det de laver. Derudover skal det også lige nævnes, at sangerinden leverede et forunderligt ‘spoken word’ C-stykke på tysk, som fik publikum helt op at ringe. I det hele taget er det måske på tide at popmusikken og det tyske sprog prøver at danse sammen igen, og der tror jeg at GRETA vil være en fantastisk konferencier.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com