fbpx

SPOT Festival 2019: Min første gang med Mekdes

Foto: Navidtollah

‘Min første gang med’ er en artikelserie om nogle af de kunstnere, vores skribenter oplevede live for første gang under årets SPOT Festival. Artister som på den ene eller den anden måde har overrasket eller er gået ud over alle forventninger.

Min første gang med Mekdes havde jeg høje forventninger til, og jeg blev heldigvis ikke skuffet. Hun kan ikke påstås at være høj af statur, men det er en storladen stemme, der flyder ud af den lille krop, og den kunne snildt fylde hele Atlas op.

Den unge koldingenser udstrålede sol og varme under koncerten, og hendes flotte soulstemme passer perfekt til de sommerlige sange. Hendes lyd er gennemsyret af karakteristiske forsiringer, der er til stede i samtlige af sangene, hvilket sammen med de catchy melodier resulterer i nogle utrolig ørehængende numre, der er lige til at synge med på.

Specielt hendes seneste single “On My Mind” sad fast i øregange, flere timer efter koncerten var slut, men “Out Of Here” gjorde sig også utrolig godt live. Faktisk kan det generelt siges, at Mekdes i den grad har en scene-presence der klæder hendes sange rigtig flot.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com