fbpx

Svenske MAJRO slipper endnu et uimodståeligt poptrack

Foto: Tobias Fagerström

Denne måned lander det fremadstormende svenske pophåb MAJROs debut-EP – hør det seneste udspil “In My Way” her.

Hvis du også er blevet lidt smådeprimeret på denne lidt kedelige og regnfulde fredag, kan MAJROs nyeste single muligvis få dig i bedre humør.

Myra Granberg har mange musikalske projekter igang samtidig men bag kunstnernavnet MAJRO, har hun indtil videre sluppet fire catchy elektropop-tracks. I dag kommer femte udspil i form af den dansable “In My Way”. Den livlige, pulserende bas, glitrende synthesizer og Granbergs svævende lyse stemme er opskriften på et perfekt popnummer.

Den Stockholmbaserede kunstner er blandt andet inspireret af Julia Michaels og Tove Styrke og med sin debut-EP Heartbreak/Britney, kommer der højst sandsynligt endnu mere musik til dit pop-elskende hjerte.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com