fbpx

Sydafrikanske HONEYMOAN pakker ungdommens dilemmaer ind i nye funky rammer

Foto: Nicola Suttle

Kvartetten fra Cape Town er ude med en ny single, der både skriger empowerment og funk.

Hvis du ikke allerede kender HONEYMOAN, så er du på vej ind til et nyt musikalsk kendskab, som du nok skal blive glad for. Firemandsgruppen startede som et projekt tilbage i 2017, hvor bandmedlemmerne mødtes til jam-session, som tydeligt høres i deres lyd. HONEYMOAN jonglerer nemlig med genrer som funk, soul, pshychrock og pop. Det lyder måske som noget af en mundfuld, men fremfor en rodebutik, skaber gruppen et fantasifuldt og legende lydunivers, som er svært at sidde stille til.

På deres nyeste single “Low Blow” introduceres vi med funky guitar-riffs, bongotrommer og en lækker vokal, som i omkvædet udskiftes med kraftig distortet guitar og tilbagelænede melodier. Gruppen beskriver sig selv som udforskere af alle de valg man møder i overgangen til at blive voksen. Selvom det ikke er et synderligt nyt emne, så er det blevet pakket ind i nye rammer, og derfor får man lyst til at lytte. Hør “Low Blow” her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com