fbpx

Tag med på en tur i måneskinnet med Klaptraes debutsingle “Beach Life”

Foto: Kirstine Lange

Den danske spirende artist er ude med sit første udspil, der minder dig om bekymringsfrie og sene sommernætter.

Klaptrae er et nyt projekt med sangskriveren Laurits Steinberg som torvholder. Selv beskriver han sin lyd som at ligge et sted mellem de folkede og elektroniske genrer. Det er tydeligt at høre, at vi har at gøre med en artist, der både er glad for at sidde og producere i et computerprogram, samtidig med at han lyrisk har en masse på hjerte.

Klaptraes debutsingle “Beach Life” er på mange måder soundtracket til en uendelig sommernat, hvor lyden består af fint klaver, drømmende synths og Steinbergs bittersøde og charmerende vokal. Der bliver sunget om at spise is og være på stranden, og selvom det er noget vi forbinder med lyse minder og gode dage, bliver det fortalt med en mere dyb og melankolsk lyd. Modsætningerne virker Klaptrae til at administrere godt, for han balancerer ihvertfald de mørke med det lyse, og det ligner også, at det er de elementer, der er blevet tænkt ind i den tilhørende musikvideo.

I videoen til “Beach Life” følger vi sangeren, der spadserer rundt i Københavns mørke gader, mens han ser op på lyset fra lejligheder med masser af liv i og selv drømmer sig væk i nattens mørke og sit eget selskab. I det hele taget en sød produktion, både musikalsk og filmisk, der minder én om den rastløshed den uendelige sommer også kan byde på. Se musikvideoen og oplev den nye single fra Klaptrae her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com