fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 19

Foto: AURORA // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

AURORA – “The River”

Norske AURORA kunne godt lyde som om, hun kommer fra en anden verden med sin unikke stemme, der kommer helt op i de lette luftlag. Selvom sangerinden bestemt mestrer at lave fintfølende ballader, så er det dejligt at se lidt mere kant på hendes nye single “The River”. Singlen har lidt mere elektroniske elementer over sig, og de nærmest stamme-agtige kor i omkvædet giver en mere vild stemning til sangen, som simpelthen bare er prikken over i’et i AURORAS allerede forunderlige univers.

Bene – “Evil Spider”

Hvis Benes lyd ikke er kommet forbi dig endnu, så er det i den grad på tide, at du får stiftet et nyt bekendtskab til den new-zealandske sangerinde. På debuthittet “Tough Guy” gjorde hun sig bemærket med hendes lyd, der er pop med en hård kant. Herefter blev hun en del af musikscenen i sit hjemland, New Zealand, og Australien, hvor hun allerede har turneret. Hendes nyeste single “Evil Spider” er blevet krydret godt med funky elementer bestående af lækre trommer, fed bas og Benes fine vokal, der får lov til at folde sig ud i omkvædet.

CXLOE – “Low Blow”

Australske CXLOE bevæger sig et sted mellem dyster electronica og dansevenlig pop. Her hælder hendes nyeste single “Low Blow” mest til sidstnævnte kategori. I versene giver sangerinden den max gas efter alle popmusikkens principer med en uskyldig vokal, der så får lov til at blive suppleret med et sindssygt build-up til omkvædet, som der er så meget gang i, at det nærmest er umuligt at sidde stille til. Skal du gå amok i weekenden, kunne CXLOEs nye single ihvertfald være et godt bud.

Ellers tilføjet:

Flying Lotus – “More (feat. Anderson .Paak)
MAJRO – “Colours”
Linae – “Stuck in the Rain”
Shikoswe – “Secret Bower”
girl in red – “dead girl in the pool.”
Ed Sheeran – “I Don’t Care (feat. Justin Bieber)”
FOOL – “WDWGFH (Feat. Kelvyn Colt)”
Grace Carter – “Don’t Hurt Like It Used To”
Russ – “Civil War”
Zookeepers & Clara – “Cant Fall Asleep”
Jamie Cullum – “Drink”
Gregers – “United”
Sonny Alven – “On My Mind”
Go Go Berlin – “Love Me”
Hjalmer – “Istedgade (Uhh)”
KIAN – “Telephone”
Jamila Woods & Nico Segal – “BALDWIN”

Lyt til playlisten her:

Tags:
, ,
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com