fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 21

Foto: Middle Kids // Maclay Heriot

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. Vi har forsøgt at finde noget, der både passer til såvel en festlig weekend som og til en hyggelig dag på sofaen. Om du er til folk, dreampop eller indierock, vil der forhåbentlig være noget at hente i vores anbefalinger.

Middle Kids – New Songs For Old Problems (EP)

Vi har glædet os ret meget til den nyeste udgivelse fra vores yndlings australiere Middle Kids. For et lille halvt års tid siden fik vi snakket med trioen om deres anmelderroste debutalbum Lost Friends, og allerede der fortalte de, at de var så godt som færdige med en ny EP. Selvom vi måske havde ønsket os EP’en lidt før, kan den ekstra fin pudsning kun have gjort den godt. Vi håber på endnu mere nyt fra Middle Kids i 2019!

Faye Webster – Atlanta Millionaires Club

Den kun 21 årige Atlantabaserede folk-artist Faye Webster er i dag ude med sit tredje fuldlængde album Atlanta Millionaires Club. Med en ‘pedal steel guitar’ som det bærende element gennem hele albummet, er udgivelsen et wavy og afslappet hængekøje-soundtrack, der er perfekt til de kommende varme sommerdage.

Flying Lotus – FLAMAGRA

Så skete det endeligt! Atlanta-produceren Flying Lotus‘ længeventede album FLAMAGRA, som undertegnede i hvert fald har glædet sig utrolig meget til. Den 26-numre lange trackliste gæster blandt andre Anderson .Paak, Solange og Denzel Curry, og interessen fra kæmpestjernerne er i den grad en indikation for Flying Lotus’ potentiale.

IRAH – Diamond Grid

Dreampop duoen IRAH er ude med deres andet, atmosfæriske studiealbum Diamond Grid, hvorfra vi allerede har været imponerede over forløbersinglen “Siu Hinama”. Dagens album sætter lyrisk fokus på eksistentielle kriser både menneskeligt og politisk med en atmosfærisk drømmende lyd.

ORKID – I Don’t Give a Damn

Matilda Melin, aka ORKID, er en elektropop kunstner skudt i gang som kun 16-årig fra det svenske Idol. Nu er hun 22, baseret i Stockholm og lægger hårdt ud med debutalbummet I Don’t Give a Damn. Melins smukke stemme er en drøm at høre på, og så bliver det kun bedre af de catchy elektropop-beats, der er lige til fredagsplaylisten.

Gå heller ikke glip af:

THUMPER – Out of Body Auto-Message
Lil Halima – for the bright days (EP)
Amyl and The Sniffers – Amyl and The Sniffers
Cate Le Bon – Reward
Alex Vargas – EGOtrip
The Woods – Night Silk Threads (EP)
IRAH – Diamond Grid
Nicholas Sundstrøm – Eagle Nebula (EP)
TÅRN – Første halvdel af en bevægelse
BAYNK – Someone’s II

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com