fbpx

Virksomheden bag festivalerne Northside og Tinderbox har fået ny partner

Foto: Tinderbox // Christian Mørkeberg

Down The Drain Group, der blandt andet står for festivalerne Tinderbox og Northside, er indgået et nyt partnerskab med Superstruct Entertainment.

Down The Drain Group (tidligere Beatbox Entertainment) er Danmarks største uafhængige koncert- og festivalsarrangør. I dag har den internationale festivalgigant Superstruct Entertainment investeret og indgået partnerskab med virksomheden. Superstruct Entertainment er et live underholdnings platform, der på verdensplan ejer og driver store festivaler og koncertbegivenheder som blandt andet Europas største festival Sziget i Budapest, Sónar i Barcelona og flere Skandinaviske festivaler som Øya Festival i Oslo og Flow Festival i Helsinki.

Virksomheden offentliggjorde i sidste uge også købet af en række engelske festivaler som Boardmasters og Kendal Calling. I dag kunne de så udvide forretningen og kalde sig medejer af Down The Drain Group.

Den daglige ledelse vil dog stadig blive varetaget af Brian Nielsen, Flemming Myllerup og Mads Sørensen. Om aftalen siger Brian Nielsen:

Siden vi stiftede Down The Drain Group i 2010, er det gået stærkt. Vi er meget stolte af de oplevelser, vi skaber for vores gæster, og vi er kun lige begyndt. Succesen med Tinderbox har i høj grad skubbet til vores ambitioner om at være med i eliten af internationale festivaler. Med Superstruct som en del af holdet sikrer vi, at vi i fremtiden kan matche den globale konkurrence om de allerstørste artister, og det vil også afspejle sig i programmet på Tinderbox fremover.

Down The Darin Group mistede deres tyske samarbejdspartner FKP Scorpio for ikke mindre end et halvt år siden, men har altså nu fået ny investorer og masser af kapital til de danske festivaler og koncerter.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com