fbpx

10 hurtige til uimodståelige The Millennials

Foto: Line Westerboe

Der er under en uge til, at The Millennials repræsenterer Bands of Tomorrows Uimodståelige sammen med Nicotine Nerves i Pumpehusets Byhaven. Vi kan næsten ikke vente, og derfor har vi indfanget dem til 10 hurtige spørgsmål som forberedelse til koncerten.

Med debut-singlen “The Divide” fik vi hurtigt øjnene op for indierock-gruppen The Millennials. Kort tid efter var de vores Ugens Upcoming, og vi er derfor ret begejstrede for at kunne præsenterer dem på lørdag den 22. juni, når de spiller i Pumpehusets Byhave. Hvis du er nysgerrig på hvad man kan forvente af deres koncert, kan du lære bandet lidt bedre at kende her.

1. Vores musik er…

Umoderne, Alvorlig, Energisk og Håndspillet.

2. Vi begyndte at lave musik fordi…

Ellers havde tilværelsen i forstaden i vores teenageår været uudholdelig.

3. Vi finder inspiration i…

Det musik vi elsker, historier fra vores egne liv, nyhedsartikler, film, digte, samtaler, bøger, gåture, drømme og The Beatles.

4. Den bedste koncert, vi nogensinde har været til, var…

Nu går vi sjældent til koncerter alle sammen, sammen. Men på SPOT ‘19 så vi M. Rexen få Voxhall til at gynge, klappe og ikke mindst lytte intenst under en hel koncert på en branchefestival. Har sjældent set så naturlig en performance.

5. Det vildeste sted, vi kan forestille os at spille, er…

Denne her har vi flere bud på. Et vaskeægte amphitheater (ligesom Pink Floyd gjorde det i Pompeii) ville være ret vildt, men det ville prædikestolen (en episk klippeafsats over en fjord i Norge) også være. Når det så er sagt, er vi da heller ikke for fine til at spille på Wembley Stadion eller Orange Scene, hvis de muligheder byder sig.

6. Hvis ikke vi var musikere, ville vi være…

Pædagoger, kontorassistenter, mellemledere, konsulenter og hjemløse.

7. Vi drømmer om…

At kunne leve og rejse med musikken som fartøj. Uden tvivl.

8. Det vigtigste for os, når vi spiller live, er…

At bandet føles som en enhed. Så kan det ellers være ligemeget om det er på en stor scene eller på en lille bar i provinsen.

9. Når folk lytter til vores musik, skal de…

Køre på en landevej med solen i forruden og bare se vejstriberne forsvinde under vognen.

10. Til vores koncert i Pumpehuset Byhave kan man forvente…

At høre vores sange fra den EP, vi løbende er i gang med at udgive. F. eks vil man kunne høre vores nyeste single “Shaking Love”! Men vi har også forberedt tre splinternye sange, der kun findes som hemmelige demoer indtil videre, og som vi er spændt på at vise frem. Glæd jer!

Du kan varme op til koncerten på lørdag med gruppens nyeste single “Shaking Love”. Find den officielle facebookbegivenheden her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com