fbpx

“Chicks before dicks” er Tove Lo’s mantra på den nye single “Glad He’s Gone”

Foto: Universal Music Group

Den svenske darkpop-sangerinde er den støttende veninde, der fortæller dig, at du er 1000 gange mere værd som din dumme ekskæreste på sin nye single.

Vi er mange der har været der. Din veninde har fået en ny kæreste, og du synes ærligttalt at han er en idiot, der ikke behandler hende ordentligt. Det dilemma har den svenske pop-smederske Tove Lo valgt at belyse på sin nye single “Glad He’s Gone”, der blev udgivet midnat.

Allerede i søndags teasede sangerinden på sin Instagram med kryptiske brudstykker af et cover, måske fra en single, måske fra et album, at der var ny musik på vej. Senere på ugen blev postede hun en video med det karakteristiske highpitchede He’s gone he’s gone // You’re better off, I’m glad that he’s gone, som nu har vist sig at være omdrejningspunktet for omkvædet på den nye single.

Tove Lo er kendt for at levere mørke popproduktioner, oftest ed en rungende bas, dystre samples og vilde synths. Her er “Glad He’s Gone” i en lidt anden boldgade, hvor vi kun bliver ledsaget af fint guitarspil, et anonymt beat og sjælefulde vokalharmonier. Dog er udgangspunktet et break-up, som det så oftest er i Lo’s fortællinger, men i de nye solskinsrammer, kunne det meget vel gå hen og blive det næste bittersøde sommerhit. Se lyrik-videoen med dronningen af mørk (og nu også solskins-) pop her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com