fbpx

Clairo udgiver endnu en forsmag på kommende debutalbum

Foto: PR

Den fremadstormende amerikanske popartist udgiver sit debutalbum Immunity den 2. august.

Vi havde i starten af sidste år amerikanske Clairo med på vores liste over internationale artister, man skulle holde et vågent øje med i løbet af 2018. Dengang var musikken så bedroom- og lo-fi, den næsten kunne være, og Clairo er vokset meget både i lyd og omdømme siden.

Hun udgiver sit debutalbum Immunity den 2. august og er lige nu på nordamerikansk arena-turné med selveste Khalid. I dag er endnu en forsmag på det kommende album ude i form af singlen “Closer To You”. Og mens den tidligere udgivne “Bags” har karakter af et nærmest indie-poppet track, er “Closer To You” meget mere poppet og mørkt med en vis Billie Eilish-fornemmelse over sig. Det er et vanvittigt lækkert nummer med stemmeforvrængning i versene, en dyb underliggende bas og et svævende, poppet omkvæd.

“Closer To You” havde i går premiere som Zane Lowes World Record på Apple musics Beats 1, og den verdenskendte radiovært har også længe været fan af Caliro. Nummeret er co-produceret af Clairo selv og Rostam Batmaglij (tidl. Vampire Weekend)

Lyt til “Closer To You” her:

Tags:
,
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com