fbpx

Danmarks fremadstormende R&B-prins Elias Boussnina er klar med ny single

Foto: Mads Alexander Lund

Den følsomme og bløde lyd fra debut-EP’en ‘Shameboy’ videreføres på sangerens nyeste udspil – en solid sommervibende ørehænger.

Det er ikke mange måneder siden den spirende kunstner Elias Boussnina slap den anmelderroste debut-EP Shameboy, som både havde den amerikanske rapper UnoTheActivist og norske sangerinde Lil Halima med på gæstelisten. Men de mere melankolske vibes på numre som “5:30” og “Lost Ones” er blevet udskiftet med en positiv sommerstemning på “Closer”, som især bæres af de rumklangsmættede guitarstrenge og luftige korstemmer. Singlen er også er meget personlig for sangeren:

Jeg skrev ’Closer’ mens jeg tænkte på de mennesker der altid har min ryg ligemeget hvor slemt tingene står til. Det er et meget personligt track, der står mit hjerte nært. Min mor og søsters varme og styrke fik tracket til at føles som sommer.

Boussnina er stadig ved at fodfæste sin lyd, og med de mere organiske elementer på “Closer” tegner det godt for udviklingen af den unge kunstner. Hvis du er mere nysgerrig på den unge kunstner, kan du også læse vores interview med ham fra februar her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com