fbpx

Det spirende UK R&B-stjerneskud AMA deler ny single og video forud for EP-udgivelse

Foto: PR

“Real” er endnu et hårdslående, elektronisk R&B-hit, der igen cementerer det talent, den Dirty Hit-signede kunstner bærer rundt på.

Vi har holdt et vågent øje med britiske AMA, siden hun sidste år delte sin debutsingle “Monochrome”, som hun tidligere på året fulgte op på med andensinglen “Slip”. Nu fortsætter gaveregnen med “Real”, der er udkommet i følgeskab af en video (instrueret af Will Reid – bl.a. Supreme og Come De Garcon), som du kan tjekke ud nederst i artiklen.

Singlen er den første smagsprøve på debut-EP’en Screenluv, som udkommer på et tidspunkt til sommer og byder på produktioner fra blandt andet Karma Kid (Octavian), Pasque (Aminé) og Jarreau Vandal (Soulection).

AMA er en kun 19 år gammel kunstner fra det vestlige London, som allerede med debutsinglen var signet på det toneangivne pladeselskab Dirty Hit (bl.a. The 1975, Pale Waves, The Japanese House og Wolf Alice).

Om den nye single fortæller AMA i en pressemeddelelse:

Jeg skrev “Real”, da jeg var et par måneder inde i et nyt forhold. For mig handler den om ønsket om at ville være der for den anden person og tilbyde, hvad en man kan for at hjælpe dem med det, de går igennem og kæmper med. Men personen har stadig ikke helt sænket paraderne og åbnet sig helt op for én.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com