fbpx

Er du klar til Lizzos festfyrværkeri på Roskilde Festival?

Foto: Luke Gilford

Roskilde Festival er lige på trapperne, og hvis du ikke ved hvad du skal se lørdag aften, kommer der her en stor anbefaling.

Man kan forvente en energibombe fyldt med glitter, bling, overpyntede outfits og tværfløjte, når den amerikanske sangerinde, rapper og mest af alt performer Lizzo indtager Apollo scenen lørdag aften på årets Roskilde Festival.

Du kan gøre dig selv den tjeneste at skynde dig fra Janelle Monáes koncert på Orange Scene og over til den helt igennem sassy og charmerende texanske karakter. Hvis du endnu ikke er bekendt med Lizzo, kan du allerede nu gøre dig klar på lidt af en overraskelse. Der er skruet fuldt op for attituden, og med et sprudlede humør og tekster der udfordrer faste kropsidealer, kan man ikke andet end at blive revet med ind i kunstnerens univers.

Lydmæssigt bliver det nok også svært at stå stille – hendes bagkatalog byder på både stærke soul-, funk-, pop- og hiphop-referencer, som i den grad afspejler sig på hendes seneste plade Cuz I Love You. Et album vi kvitterede med 3,5 stjerne, og som gav os god grund til at sætte forventningerne højt i sky til Lizzos Roskilde performance. Et storslået, bombastiske festfyrværkeri er da også lige hvad hun leverede til det netop overståede BET Awards.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com