fbpx

FORPREMIERE: Popsnedkeren Madson er ude med ny single og annoncerer debutalbum

Foto: Sissel Abel

Der er masser af funky guitar, lækker percussion og varme synthfigurer på Madsons nyeste ørehænger.

Den ambitiøse sanger og sangskriver Frederik Schultz Madsen, aka Madson, har forladt sin tidlige stil i Americana og country-genren. Nu er der fuld fart frem med poptoget og med førstesinglen “Golden Age”, der nemt kunne blive soundtracket til de solrige sommeraftener, har den unge kunstner kun givet os lyst til mere. I morgen kommer hans nyeste udspil “U Keep Turnin’ the Beat Around”, men du kan lytte til den allerede nu. Singlen lægger ligesom den forrige op til en god dansefest med et solidt beat og Madsons bløde vokalmelodier.

Oven i pakken annoncerer kunstneren sit debutalbum Visions of Magnolia Sky, der lander i september og er produceret i samarbejde med Søren Mikkelsen. Den nyeste single er opstået i studieprocessen og Madsen forklarer lidt om nummeret her:

Det var en af de sidste sange, vi indspillede til albummet. Sangen opstod i pauserne mellem andre indspilninger, hvor jeg legede med riffet og melodien. Det hang ved, og en dag besluttede vi os så for at give os i kast med det. Vi fandt en del af inspirationen i popmusik fra 80’erne, men lyttede også til nyere musik, da vi snakkede om ideer og lyde til produktionen.

Du kan se den animerede musikvideo til tracket her, og glæde dig til mere ny musik fra pophåbet senere på året.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com