fbpx

GrimFest er klar med årets spilleplan

Foto: Veto på GrimFest 2018 // Peter Nielsen

Nu kan du begynde at planlægge hvad du skal se på årets GrimFest.

Den aarhusianske festival GrimFest har samlet et stærkt line-up og nu er spilleplanen endelig klar. I den mere rockede og punkede boldgade kan du opleve bands som DØR NR. 13, Xenoblight, The Entrepreneurs og Bite The Bullet. Hvis du er mere til den solide pop byder programmet på kunstnere som Ea Kaya, mags, Sherpa, Thøger Dixgaard og Goss.

Line-uppet breder i den grad genreviften ud og du kan både opleve kendinge som Per Vers, Love Shop, Peter Sommer og Tiggerne og The William Blakes og nyere acts som Ravi Kuma, Farveblind og Monti. Festivalen i Brabrand løber af stablen fra den 1. – 3. august, og du kan se hele spilleplanen her.

Torsdag den 1. august:

Jonny Hefty & Jøden // Sjakket // Ea Kaya // Xenoblight // DØR NR. 13 // Bite The Bullet // Pede B & Aarhus Jazz Orchestra

Fredag den 2. august:

Per Vers // Turquoise Sun // You Work For Me Now // Fribytterdrømme // Sherpa // Love Shop // Goss // Peter Sommer & Tiggerne // The Entrepreneurs // When Saints Go Machine // Abdullah S // Farveblind

Lørdag den 3. august:

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle // mags // Thøger Dixgaard // Bogfinkevej // Speaker Bite Me // Ravi Kuma // Monti // Analogik // The William Blakes

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com