fbpx

Koncertaktuelle Whitney har sluppet ny musik – mere på vej senere på ugen

Foto: PR

Nummeret er en lille appetizer for den nye plade, vi har i vente.

Chicago-dupen Whitney har for mindre end et døgn siden lagt en video op på deres sociale medier – en varm og retro video instrueret af Josiah Marshall, hvor man både er ude i naturen og med Whitney i studiet. Den matcher på alle måder det lune og velkomne lydunivers, “FTA” spiller sig ind i, og som siden debutpladen Light Upon the Lake fra 2016 har defineret Whitney.

I et tweet skriver Max Kakacek og Julien Ehrlich blandt andet: “FTA is a reworking of the last song on our new album. Lead single coming later this week”, så det tangerer nok til dagens bedste nyheder.

Whitney har bekræftet to datoer i Danmark, henholdsvis VoxHall i Aarhus den 7. august (med Soccer Mommy som support) og Store VEGA den 17. november.

Lyt til “FTA” her og læn dig tilbage til den skønne video.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com