fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 23

Foto: Bogfinkevej // PR

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra dansksproget hiphop til dreampop og sågar dansk/malinesisk bobo-musik. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Bogfinkevej

Hvornår: Onsdag den 5. juni
Hvor: Musikhuset – Spejlbassinet
, Aarhus

Trioen Bogfinkevej er ikke til at tage fejl af, når den genkendelige, dansksprogede rap flyver ud af højtalerne på en sky af catchy, poppede hiphop-melodier. Det er ærlige tekster, der er lige til at følge med i, og som aldrig glemmer trioens ophav i Aarhus. Du kan opleve de lokale helte, når de onsdag spiller en gratis koncert i Musikhuset i Smilets By.

Still Corners (UK)

Hvornår: Onsdag den 5. juni
Hvor: Loppen

Efter et tilfældigt møde på en togstation i London i 2007 dannede Greg Hughes og Tessa Murray duoen Still Corners. Sammen fandt de inspiration i alt fra syrede musikalske eksperimenter til 80’er-synthpop, og gennem det fik de skabt den drømmende og atmosfæriske lyd, vi i dag kan høre på blandt andet udgivelserne Strange Pleasure og Slow Air.

Luke Sital-Singh (UK)

Hvornår: Lørdag den 8. juni
Hvor: Musikcaféen, Huset KBH

Den engelske singer/songwriter Luke Sital-Singh debuterede i 2012 med den emotionelle single “Fail For You” og har i de syv år siden tryllebundet med sine dybtfølte tekster og melodier. Han er i den grad på vej frem lige nu med hittet “Killing Me” fra pladen Time Is A Riddle (2017),og er i dag aktuel med sin seneste albumudgivelse A Golden State.

Sleaford Mods

Hvornår: Lørdag den 8. juni
Hvor: Den Grå Hal

Efter en succesfuld koncert i 2017, der måtte rykkes fra Loppen til Den Grå Hal på grund af den store efterspørgsel, er den britiske elektro-punk gruppe Sleaford Mods endelig tilbage på Christiania – nu med det nye album Eton Alive i baglommen. Hvis du holder af den ærlige kritik af samfundsproblemer og popkultur, som britisk punk gør det bedst, så kan du med fordel tage ind og se Sleaford Mods.

Faratuben (Mali/DK)

Hvornår: Lørdag den 8. juni
Hvor: Operaen Christiania

Hvis man har lyst til at kaste sig ud i en lidt anderledes oplevelse henover weekenden, så kan man lørdag aften opleve det dansk/malinesiske band Faratuben, der forener to kulturer ved at spille den traditionelle malinesiske bobo-musik på elektriske instrumenter – og de er et af de første bands i verden, der turnérer med den genrer. Det vil man ikke misse.

Gå heller ikke glip af:

The Sheepdogs – Lille VEGA, tirsdag den 4. juni
Black Rebel Motorcycle Club – Den Grå Hal, onsdag den 5. juni
Shining – Hotel Cecil, onsdag den 5. juni
Gunna – Store VEGA, torsdag den 6. juni

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com