fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 24

Foto: The 1975 // PR

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra australsk indie-folk til pop og en helt ny festival. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Sons of the East (AUS)

Hvornår: onsdag den 12. juni
Hvor: Hotel Cecil

Australske Sons of the East laver catchy indie-folk, der kan lede tankerne hen på alt fra Mumford and Sons til Fleetwood Mac. Lige nu er de aktuelle med EP’en Burn Right Through fra maj, som de turnérer med over hele europa i løbet af sommeren. Fang de tre australiere der eftersigende skulle have en uimodståelig karismatisk tilstedeværelse på en scene, når de spiller på Hotel Cecil onsdag.

Omar Apollo (US)

Hvornår: torsdag den 13. juni
Hvor: Musikcaféen, Huset KBH

Den mexikansk-amerikanske singer/songwriter Omar Apollo markerede sig sig allerede på musikscenen med sin debutsingle “Ugotme” i 2017, og der er intet der tyder på, han er på vej andre steder end op. Med et mix af jazz, R&B, funk, soul og pop samt overlegent guitarspil kan han charmere sig ind hos selv den mest standhaftige lytter. For kun to måneder siden udgav han sin anden EP Friends, som man nok godt kan glæde sig til at høre i de intime rammer på Musikcaféen.

The 1975 (UK)

Hvornår: torsdag den 13. juni
Hvor: TAP1

Det britiske band The 1975 har været svære at komme uden om siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2013. I årene efter er det blevet til i alt tre studiealbums, hvor Manchester-kvarteten gang på gang har vist, at de har helt styr på, hvordan man skaber radiovenlig indierock, der er lige til at synge med på. Det seneste album A Brief Inquiry Into Online Relationships udkom sidste år, og det bliver altså første gang, bandet har det nye album med til Danmark, når de orsdag indtager scenen på TAP1.

Frigjort Festival

Hvornår: lørdag den 15. & søndag den 16. juni
Hvor: Loppen

Lørdag og søndag forløber et helt nyt samarbejde mellem de frivillige fra Loppen og Det Gyldne Liv Festival i Kolding. Det har fået navnet Frigjort Festival, og hen over de to dage spiller 11 upcoming acts i forskellige genre på Loppen. Blandt andet finder vi ZAAR med hendes smukke elektroniske lydunivers og dansk-færøske DÓTTIR på programmet.

Lissie (US)

Hvornår: mandag den 17. juni
Hvor: Lille VEGA

Elisabeth Corrin Maurus, aka Lissie, udgiver solide popsange, der med fokus på hendes smukke vokal skaber et lydbillede, som på en gang er både intimt og relaterbart. Den seneste udgivelse When I’m Alone: the Piano Retrospective er en samling af hendes tidligere sange genfortalt med kun et klaver ved hånden, så man kan nok snildt regne med en demonstration af sangerindens kunnen ved klaveret til koncerten.

Gå heller ikke glip af:

Bon Jovi – Slagmarken, Sønderborg, tirsdag den 11. juni
Theo X + Mason J – Pumpehusets Byhaven, onsdag den 12. juni
AISLE + mags – Pumpehusets Byhaven, torsdag den 13. juni
Jah Cure – Kulturhuset indre by, lørdag den 15. juni
Barselona + Folkeklubben – Nemoland, søndag den 16. juni

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com