fbpx

Little Simz er ude med en nostalgisk musikvideo til “101FM”

Foto: PR

Den smukt iscenesatte musikvideo er sammensat af gamle VHS optagelser fra rapperens tidlige karriere.

Det er ikke så få ting, der sker for den prominente britiske grime-rapper Little Simz for tiden. I starten af marts udgav hun sit succesfulde tredje album GREY Area, som fik fem ud af fem velfortjente stjerner og ros til skyerne fra vores anmelder. Præcis en måned senere annoncerede den 25-årige kunstner også en Europa-turné med en (nu udsolgt) koncert på Hotel Cecil på programmet.

Nu har Little Simz udgivet en ny musikvideo til et af hovednumrene fra det nye album, nemlig “101FM”. Videoen er sammensat af gamle VHS optagelser fra blandt andet hendes fortid som pirat-radiovært, private fester med den spirende artist bag pulten og optagelser fra hendes tidlige sangskrivning. Se den nostalgiske musikvideo her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com