fbpx

Montreal-baserede Ada Lea udgiver dobbeltsingle forud for sit kommende debutalbum what we say in private

Foto: Bao Ngo

Det ser lovende ud for den spirende sangerinde og hendes kommende debutalbum.

Sidste måned udgave canadiske Alexandra Levy sin introperspektive debutsingle “the party” (på engelsk såvel som fransk!) under kunstnernavnet Ada Lea. Nu har hun genudgivet det stille nummer som dobbeltsingle sammen med “mercury”.

“mercury” er en turbulent fortælling om et endt venskab, fyldt med kaotisk guitar og støjende feedback – for pludselig at stille over i et stille, reflekterende c-stykke. Ada Lea har sammen med nummeret også udgivet en musikvideo fyldt med neonfarver, tylskørt og frie danse-moves.

Dobbeltsinglen er forløber for det kommende debutalbum what we say in private, der er sat til at ramme gaden den 19. juli. Ind til da kan du nyde den nye musikvideo lige her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com