fbpx

Nordiske Hits // Uge 23

Foto: Birgitta Alida // Xin Li

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 20 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Birgitta Alida – “When I’m with You”

Den svenske popartist Birgitta Alida er ude med det tredje udspil under sit eget navn. Det er et drømmende track, der med en optimistisk lyd og et catchy guitar hook har en afslappet strand-vibe. Tag sommerhatten på og nyd de varme juni-grader med “When I’m With You”:

M.I.L.K. – “So Far So Good”

M.I.L.K. er igen ude med et af sine sommerfyldte elektroniske popnumre, og den rytmiske, afslappede vibe, der karakteriserer den talentfulde kunstners musik, er også at finde i “So Far So Good”. M.I.L.K. udgav tidligere på året det drømmende track “Jet Ski” og er nu eftersigende snart klar med sit debutalbum, som man kun kan forvente bliver sommerens chill-out soundtrack.

GUNVA – “Dear Mountain”

GUNVA er et nordisk folk/pop-sekstet baseret i Aalborg. Oven på deres debut med singlen “The Travel” tidligere i år, er de nu ude med den smukke anden single “Dear Mountain”. Med en luftig vokal og atmosfærisk melodi tager GUNVA os ved hånden og leder os ind i en verden af natur, skov og klar himmel. Bandet har også udgivet en flot animeret musikvideo til nummeret, der helt klart kan anbefales at ses her.

Ellers tilføjet:

Movits! – “Självantänd”
Tove Lo – “Glad He’s Gone”
Trubadur – “Overload”
Olivera – “Small”
WIINSTON – “vogue”
brenn. “Keen”
I see rivers – “Helios”
He Is Tall – “Little Brother.”
AURORA – “A Different Kind of Human”
Lennixx – “Bloom”
Kippenberger – “Viking Rød Lang (feat. Allan Olsen)”
JASMIN – “I Can Move”
Sunx – “Like a Drive in the Night, Pt. 2”
rosegold – “Star (feat. MadManMax)”
Ea Kaya – “Cruel To Be Kind”
Dusin – “Bare Glem”
Pil – “Dø af Kærlighed”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com