fbpx

Northside-aktuelle Bon Iver er ude med to nye numre

Foto: Graham Tolbert & Crystal Quinn

Det er tre år siden bandet Bon Iver, med frontmand Justin Vernon, udgav albummet 22, A Million, og nu er der to nye numre, som muligvis tyder på et kommende album.

I går aftes spillede bandet Bon Iver på All Points East-festivalen i London og sluttede koncerten med to nye numre, alt imens showskærmene vidste en URL-kode, som henviste publikum til en mystisk hjemmeside med titlen “icommai”. Herefter startede spekulationer, men heldigvis har vi ikke skulle vente i spænding meget længe, for bandet har netop udgivet de to numre. 

“Hey, Ma” er en smuk ode til relationen mellem mor og barn, som i musikvideoen vises med Vernon familiens egne hjemmevideoer.

På andet nummer “U (Man Like)” tager Bon Iver os tilbage til en tidligere lyd med smukt klaver, den karakteristiske falcetvokal fra Vernon og i ægte folk-stil bider af mundharmonika og et stor kor.  

Bon Iver har også udvidet med flere nye turné-datoer og alt tyder på, at der er et kommende album på vej. Vi glæder os til at se bandet på Northside Festival på lørdag og håber selvfølgelig at høre en masse ny musik.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com