fbpx

Soul håbet Mekdes bringer sine sommervarme toner til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Navidtollah

Hvis du i midten af sommeren stadig er i Danmark og drømmer dig væk til det varme syd, så har du alligevel noget at glæde dig over, når Mekdes går på scenen som det andet act i Pumpehusets Byhave onsdag den 17. juli.

Det er ingen hemmelighed, at vi siden udgivelsen af den charmerende single “On My Mind” fra midt-marts har været helt vilde med den unge koldingenser Mekdes. Med en storladen soul-stemme og varme, solskinsfyldte melodier er der frit valg mellem hvilken af sangerindens kun tre udgivne singler, der skal løfte dit humør i dag.

I foråret så vi Mekdes live til SPOT Festival i Aarhus, hvor hun i særdeleshed imponerede os med sin scene-presence, en smittende glæde og de karakteristiske forsiringer man nynnede med på flere timer efter koncerten. Vi har lige siden kun glædet os endnu mere til at kunne se hende i Byhaven.

Uanset hvad vejrudsigten siger, så bringer Mekdes solen frem den 17. juli, når hun går på scenen efter det færøske elektroniske soul-pop band JASMIN.

Du kan følge med og tilmelde dig den officielle Facebook-begivenhed her, hvor vi løbende lægger informationer op om eventet og de optrædende.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com