fbpx

The Millennials spiller til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Line Westerboe

Den tredje koncert under Bands of Tomorrows Uimodståelige-konceptet bliver afholdt i næste weekend, og vi er nu klar med aftenens første band.

Vi nærmer os årets tredje koncert-aften i Byhaven, hvor Bands of Tomorrow har udvalgt aftenens artister. Næste event er den 22. juni, og vi kan nu med glæde annoncere aftenens første act, The Millennials.

Vi har haft et vågent øje på den unge indie-rock gruppe fra København, der i slutningen af marts udgav singlen “The Divide” og få uger efter var vores Ugens Upcoming. På fredag udkommer deres nyeste single “Shaking Love”, og vi glæder os meget til at se, hvad de ellers tager med til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave den 22. juni.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com