fbpx

Tommy Down er fluen på væggen til sin egen bytur i ny musikvideo

Foto: PR

Narcissismen er helt op og ringe i den britiske Tommy Downs nye musikvideo til singlen “Superficial”.

Soulsangeren Tommy Down har imponeret os både som frontmand i indierock-gruppen Harker Moon og med sit selvbetitlede soloprojekt. Den spirende brite var sidste år vores Ugens Upcoming, hvor han blandt andet fortalte at hans interesse for at lave musik startede som 14-årig, da han fik et lydkort i julegave.

Med sit soloprojekt har Down indtil videre imponeret med det dansable track “Superficial”, der med en skarp funky bas og guitar, soulede korstemmer og ørehængende popmelodier kun giver os god grund til at glæde os til endnu mere musik fra den talentfulde kunstner. For nyligt landede musikvideoen til det catchy nummer, som på bedste vis skildrer den overfladiske og narcissistiske stemning på en natklub. De utallige selfies, der skal tages, kommer i kontrast til de ensomme øjeblikke og akavede flirtende samtaler. Down selv går da også i karambolage med sig selv med ordene »I think I’m cool, I’m cooler than you // You think you’re cool, you’re cooler than me // Let’s just agree to disagree«
Se den stemningsmættede musikvideo her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com