fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 23

Foto: Iris Gold // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Amber Mark – “What If”

Den New York-baserede sangerinde og sangskriver Amber Mark var for to måneder siden ude med det funky, dansable track “Mixer”, som kun gav os lyst til mere nyt fra R&B-sangerinden. Heldigvis er vores ønske blevet opfyldt, for i dag har Mark udgivet den mere afslappede og stemningsfulde “What If”.

Iris Gold – “Slow Down”

Det er kun to uger siden Iris Gold gav os en storslået kærlighedserklæring i form af singlen “A Lot to Give”. Nu er R&B-sangerinden ude med endnu et udspil forud for sit kommende debutalbum, nemlig singlen “Slow Down”. Som navnet måske antyder læner hun sig mere tilbage på det nye, helt igennem cool nummer.

Lips Lips Lips – “Leave”

Lips Lips Lips er en helt ny artist på musikscenen. Faktisk er dagens single den københavnske kunstners debutsingle, og den sætter en lovende standard for det spirendende act. “Leave” er en dybfølt og melodisk dreampop-single om kærlighed og den fortvivlelse, der følger med – perfekt til sene sommernætter under stjernerne.

Ellers tilføjet:

Ada Lea – “mercury”
Jay Som – “Superbike”
AURORA – “Apple Tree”
Peg Parnevik – “27 Sorries”
Kiana Ledé – “Bouncin (feat. Offset)”
Baby Bino – “Vinger”
K.Flay – “Sister”
Machine Gun Kelly – “I Think I’m OKAY (with YUNGBLUD & Travis Barker”
Fallulah – “Sunsets”
Samsaruh – “Powerlines”
Apollo LTD – “Drive”
VILDE – “Hands”
Bastille – “Those Nights”
Hong Kong – “Dharma Bums”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com