fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 24

Foto: Soleima // Kia Hartelius

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Soleima – “STFU”

Sidste år udgav Soleima den anmelderroste EP Bulldog med hittet “Low Life”, og nu er hun er klar med mere ny musik. “STFU” (‘Shut The Fuck Up’) har en tilbagelænet vibe og masser af kant. De karakteristiske knitrende synthesizers, den ørehængende melodilinje i omkvædet, og Soleimas skarpe vokal og hårdtslående attitude, er den perfekte opskrift på et godt popnummer. Du kan opleve den talentfulde sangerinde, sangskriver og producer til august på Smukfest, hvor man forhåbentlig kan høre flere nye numre fra kunstneren. “STFU” lover i hvertfald godt, og kunne sagtens gå hen og blive et af sommerens hits.

Shura – “religion (u can lay your hands on me)”

Den britiske popkomet Shura har for nyligt signet med pladeselskabet Secretly Canadian (Alex Cameron, Whitney, Stella Donnelly, serpentwithfeet & Cherry Glazerr) og slap tidligere i år den stemningsmættede single “BKLYNLDN”. Sangerinden har helt tilbage i 2016 charmeret os med debutalbummet Nothing’s Real, og med nye folk i ryggen, er hun klar med det opfølgende album. Dato og titel er dog stadig ukendt, men kunstneren annoncerede i april, at hun spiller på Hotel Cecil den 16. november, og derfor kan man jo håbe på mere ny musik resten af året. I dag er hun nemlig ude med den nye single “religion (u can lay your hands on me)”, der med sin funkede guitar, taktfaste trommebeat og flydende synthoverflader vender tilbage til lyden fra hittet “Touch”.

Amanda Tenfjord – “Troubled Water”

Vi har været stærkt begejstrede for det norske pophåb Amanda Tenfjord, siden vi i starten af året have hende på vores liste over 19 norske navne du skal holde øje med i 2019. Sangerinden vakte opmærksomhed i hjemlandet med hittet “No Thanks” sidste år, der med sin nordiske poplyd giver associationer til landsfællen Sigrid. Nu er den 22-årige kunstner klar med singlen “Troubled Water”, som igen bevidner hendes store talent for catchy melodier og unikke produktioner. Tenfjord har i foråret blandt andet spillet på de to musikbranche-festivaler by:Larm og The Great Escape, og med mange solide popnumre går der formentlig ikke langt tid, før sangerinden kommer ud over Norges grænser.

Ellers tilføjet:

Jada – “Clean Love”
The Millennials – “Shaking Love”
Efterklang – “Vi er uendelig”
ELBA – “Lost”
EIRENE – “True Love”
Spring & I – “Trippin'”
Juju Bell – “Bring Me Down”
Virgin Miri – “Favorite Flavor”
Taylor Swift – “You Need To Calm Down”
Veronica Maggio – “Jag kaster bort mitt liv”
King Princess – “Useless Phrases”
JASMIN – “I Know It’s Over”
Artigeardit – “Alt For Lidt”
Virgin Suicide – “Only You”
Jordan Rakei – “Signs”
JÆRV – “Det Næste Rum”
Madson – “U Keep Turnin’ the Beat Around”
Banks, Francis and the Lights – “Look What You’re Doing To Me”
Common – “HER Love (feat. Daniel Caesar)”
Bad Honey – “Somewhere Blue”

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com