fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 25

Foto: Kris Ivy // Elisabeth Eibye

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

TooManyLeftHands – “Lonely”

Producerteamet TooMayLeftHands er inden for de sidste par år blevet et godt kendt navn på den danske club-scenen. Der hersker ikke tvivl om, at duoen kan starte en fest, og efter to energiske shows på Distortion sidste måned, gearer de nu op til deres kommende performance på næste uges Tinderbox – og det kan du også gøre med deres seneste club-hit “Lonely”.

Kris Ivy – “Do Better”

Selvom Kris Ivy oprindeligt startede med at lave musik i Rumænien, fik hun fodfæstet på den nordiske musikscene tidligere i år med debutsinglen “Cold”. Med inspiration fra store kvindelige skandinaviske navne som MØ, ALMA og Tove Lo har hun fundet sit groove i den elektroniske pop-genre. På “Do Better” eksperimenterer hun blandt andet med afro-beat og R&B, hvilket har resulteret i et fedt, nyt fredags-track.

Hanne Mjøen – “Strangers”

Det norske stjerneskud Hanne Mjøen har de for længst fået øjnene op for i hjemlandet; siden debuten i 2016 har hun blandt andet været med Astrid S på turné. Det lovende popnavn leverer solide, radiovenlige tracks, og den nye single “Strangers” er ingen undtagelse. Smid den på din pre-party playliste og dans med til lyden af Nordens fremtid inden for pop!

Ellers tilføjet:

Marshmello – “One Thing Right – feat. Kane Brown”
Ravi Kuma – “Pretty”
Millie Turner – “Swimming Pool”
Daya – “Left Me Yet”
ZAAR – “Our Love is Dead”
Zara Larsson – “All The Time”
Mark Ronson – “Truth (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)”
ALMA – “Lonely Night”
Hatchie – “Unwanted Guest”
Death Machine – “Alien”
SJUR – “Blame It On Me (feat. Peg Parnevik)”
Iris Gold – “Good Life”
Liss – “Vibrations”
Askling, Davai – “Parked Outside”
Elias Boussnina – “Closer”
BOI – “Imaginary Boys”
Future Animals – “Last Summer”
UNSECRET, Ivory Layne – “Love It”
Tim Schou – “Beat Around The Bush”
Long Island – “Hælder Op”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com