fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 26

Foto: Rebecca Lou // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Vincent Wood – “Synergi

Rapper Niclas Preetam Madsen og producer Rasmus Gregersen har siden 2017 lavet musik sammen som den energiske duo Vincent Wood. Med den selvbetitlede debut-EP fra sidste år i baglommen fortsætter de to drenge deres færd ind på den danske hiphop-scene med en række singler, det fra i dag af også tæller det nye track “Synergi”. Singlen formår at samle den berusende følelse man kan få af at være samlet med hele vennegruppen, og det nærmest føles som om, man er på toppen af verden. Saml dit hold og læg byen ned med “Synergi” som soundtrack!

Rebecca Lou – “No Surrender”

Fremadstormene Rebecca Lou gearer op til sin kommende Roskilde koncert på Rising scenen med den spritnye single “No Surrender”. Nummeret er den sidste single fra det kommende debutalbum Bleed, der bliver mere melodiøst og sårbart end bandets tidligere udgivelser. Lou selv udtaler at “No Surrender” er til alle ‘misfits’ som befinder sig uden for samfundets normer: »Don’t surrender to others people’s negativity, protect you energy and fuck the haters

Pelican Beach – “Get to Know Ya”

Med deres første udgivelse siden sommeren 2018 vender aarhusianske Pelican Beach stærkt tilbage med nye sommervibede toner i form af singlen “Get To Know Ya”. Det er en ubekymret sang der ifølge guitarist Joakim Ludvigsen »bare skal sprede noget glæde og give noget god energi til folk,« og på én gang handler om at ville lære en særlig person at kende og drengenes egen færd med at lære sig selv at kende som band.

Ellers tilføjet:

J Balvin – “MOJAITA”
BENEE – “Glitter”
HONEYMOAN – “Gym Song”
Celeste – “Coco Blood”
Hans Philip – “Tiden Læger Alle SÅr”
The Black Keys – “Under The Gun”
Veremente – “I Would Rather Die”
K.Flay – “Not In California”
Yuna, Little Simz – “Pink Youth”
Clairo – “Closer To You”
Daniel Caesar, Brandy – “LOVE AGAIN”
K-Phax – “Money Dance”
Hoison Bascoe – “Deep Water Ocean”
Jada – “Leave Me”
Cleargreen – “People”
Kim Petras – “Icy”
Ozzy Wacko – “Lemon Haze”
H.E.R. – “Racks (feat. YBN Cordae)”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com