fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 23

Foto: AURORA // Universal Music Group

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. Vi har forsøgt at finde noget, der både passer til såvel en festlig weekend som til en hyggelig dag på sofaen. Om du er til overjordisk nordisk pop eller solid folk/rock, vil der forhåbentligt være noget at hente i vores anbefalinger.

AURORA – A Different Kind Of Human – Step 2

Det andet studiealbum fra det norske popfænomen AURORA har været lang tid på vej. 22-årige Aurora Aksnes udgav nemlig den første halvdel af udgivelsen allerede i 2018 under navnet Infections Of A Different Kind – Step 1. Nu har hun fuldendt udgivelsen med anden-delen A Different Kind Of Human – Step 2, som er spækfyldt med den modne, nærmest overjordiske lyd, der er blevet kendetegnet for den unge nordmand.

Fallulah – All My Eyes Are Open, Pt I (EP)

Fallulah fejrer i år 10-års jubilæum på den danske musikbranche, og der er i den grad fart over feltet for den dansk-rumænske sangerinde. Foruden blandt andet at være opstarter af det feministiske projekt Hej Søster, har Fallulah i løbet af det sidste halve år udgivet en række singler, der nu er kulmineret i EP udgivelsen All My Eyes Are Open, Pt I. Som titlen antyder, kommer der også en part to, som vi eftersigende kan forvente i løbet af i år.

Jonas Brothers – Happiness Begins

Det er ikke altid nemt for de musikalske Disney Channel kendisser at bryde ud af den børnestjerne-rolle, de er blevet tildelt uden at skeje fuldstændig ud – men Jonas Brothers har gjort det så ubesværet, at det ligner en leg. Efter seks års musikalske projekter hver for sig vente trioen tidligere i år stærkt tilbage med det uundgåelige party-hit “Sucker” og senere opfølgeren “Cool”. Nu er brødrene ude med det femte album Happiness Begins og står overfor en omfattende verdensturné. Velkommen tilbage!

Ida Mae – Chasing Lights

Den britiske duo Ida Mae har siden 2017 udgivet den ene solide folk/rock single efter den anden, og nu er det hårde arbejde kulmineret i debutalbummet Chasing Lights. Albummet er fyldt med guitardrevne numre, der lyder som en blanding af 70’ernes store britiske rocknavne og Americana fra den varme amerikanske syd. Tilsammen giver det et album, der er værd at sætte på repeat, og et band der er værd at holde øje med.

Korantemaa – Fruit (EP)

Vi stiftede bekendtskab med den svenske sangerinde Korantemaa for første gang til SPOT Festival sidste måned, hvor hun virkelig imponerede. Kunstneren, der startede sin musikalske karriere på YouTube som kun 12-årig, har nu udgivet sin debut-EP Fruit, med den spritnye sang af samme navn. Vi følger godt med og glæder os til at se hvad der ellers er i vente fra den spirende kunstner.

Gå heller ikke glip af:

Eloq – Love City
Lust for Youth – Lust for Youth
Avicii – TIM
Apollo LTD – Out Of Body
Spine of Man – Moonstruck
Anton Nessvi – Ung En Gång (EP)

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com