fbpx

UHØRT Festival offentliggør Roskildeaktuelle Girlcrush og Kogekunst blandt årets første 12 navne

Foto: Kogekunst // Niels Fabæk

De første navne du kan glæde dig til at høre under sommerens UHØRT Festival koncert er i dag blevet offentliggjort.

Den 23. og 24. august kan du endnu en gang opleve morgendagens stjerner, når UHØRT Festival finder sted i og omkring Copenhagen Skatepark/KPH Volume på Enghavevej. I år har vi 39 nye, spændende bands i vente, og i dag har festivalen frigivet den første bunke navne.

På programmet finder vi blandt andet den queer-feministiske poppunkgruppe Girlcrush samt dansksproget alternativ pop fra Kogekunst – som begge også ligger på Roskildes vækstlagsprogram. Derudover er vi ret begejstrede for at se indiepop-projektet Little Winter på offentliggørelsen.

De 12 tilføjelser:

Apollo Petri 
Bylja
Emmadop 
Frida Diamant
Girlcrush (Roskilde-aktuel)
Glume
Ilt 
Kogekunst (Roskilde-aktuel)
Little Winter  
Luca Stereo 
Nuri (Roskilde-aktuel)
Xenoblight (Roskilde-aktuel)

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com