fbpx

VIDEOPREMIERE: Josa Barck går mod en lys fremtid i videoen til den optimistiske “Rococo Riot”

Foto: PR

Den nye musikvideo fra den københavnske kunstner spår en solrig og skyfri fremtid med et optimistisk verdenssyn.

Selvom Josa Barcks debutalbum Eureka udkom allerede i 2015, er der først kommet rigtig vind under vingerne for den københavnske artist i løbet af 2018. Vi fik da også først øjnene op for ham efter hans imponerende optræden under sidste års UHØRT Festival, og med det seneste album Keep Your Batteries Warm viste Barck sig virkelig, som en person man skal holde øje med.

Josa Barck udgav tidligere på måneden sin første single fra i år i form af singlen “Rococo Riot”, hvorpå han viser den optimistiske og melodiøse psych-pop fra sin bedste side. På nummeret har Barck fået indhentet inspiration i 60’ernes musikscene, hvilket lægger sig godt til rette mellem de eksperimenterende psych-flader.

“Rococo Riot” handler om at bryde fri mod nyere tider, og selvom det til tider kan være en bittersød fornemmelse, har nummeret et ultimativt optimistisk budskab. Barck fortæller selv:

– Hver dag ændrer vi verden, og udvikler os som mennesker – følelsen af at se verden, og sig selv med friske øjne og motivationen til at ændre tingenes tilstand, giver ingen mening, hvis ikke den er også er drevet af en glæde ved verden, der kan balancere utilfredsheden.

Dagens udspil er den tilhørende musikvideo, der fanger nummerets optimisme og fremadseende ånd med solskindsfulde klip og blå himmel. Man kan kun håbe, at den lyse fremtid videoen peger mod, også er gældende for Josa Barcks kommende musikalske år. Se den nye video her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com