fbpx

VIDEOPREMIERE: Kinck sætter fokus på den hurtige erstatning til ensomhed i sin nye musikvideo

Foto: PR

Den nye musikvideo viser, hvordan vi kan erstatte ægte personlige relationer med noget, der er lettere at håndtere, men som aldrig stikker helt ligeså dybt.

Vi har ikke lagt skjul på, at vi har været ret vilde med den dansk/senegalesiske artist Kinck, siden hun var vores Ugens Upcoming i starten af februar og senest spillede til vores Uimodståelige-koncept i Pumpehusets Byhave. Sangerindens seneste udspil var det attitudefulde track “Kitty Got Claws” fra sidst i april, og nu er hun klar med nummerets tilhørende musikvideo.

Videoen er inspireret af Ryan Gosling-filmen Lars And The Real Girl og viser Kinck i et helt normalt, domestisk forhold med en mannequin-dukke. Selv fortæller hun, at hvad der startede som en budget-løsning, hurtigt blev til noget mere:

– Jeg fik faktisk mest ideen om at erstatte en mand med en dukke, fordi jeg tænkte på, hvordan jeg kunne lave en video, der var hurtig og nem at stable på benene med et lille budget. Ideen endte med at være meget stærkere, end jeg havde troet, og jeg håber, at den vil starte nogle samtaler omkring, hvordan den ægte, dybe relation imellem mennesker bliver sværere at have, når der tilbydes flere og flere hurtige fix til ensomhed igennem for eksempel social media.

Se videoen, der er lavet i samarbejde med instruktøren Amdi Niss-Espinoza, her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com