fbpx

VIDEOPREMIERE: Roskildeaktuelle Boundaries udgiver intens live session med singlen “Tusk”

Foto: PR

Det energiske band inviterer os med til en rå øver i en 150 år gammel kælder.

Den Københavnske kvintet Boundaries har siden deres imponerende show til VEGAs udvalgte i starten af året fået os til at åbne øjnene (og ørene) for deres dybe og melankolske postpunk.

Den 24. maj udgav de dobbeltsinglen “Tusk/Forgiver” som det første udspil siden deres selvbetitlede debut-EP fra efteråret 2018. Nu er Boundaries klar med en live session til “Tusk”, der i de upolerede rammer giver fornemmelsen af at være midt i en af bandets energiske sessions i øvelokalet.

Videoen er filmet i den 150 år gamle Villa Kultur, og omgivet af lys og støv får nummeret en råhed og intensitet, der klæder bandets lyd utrolig godt. Når man ser den indlevelse, de fem drenge giver nummeret, kan man næsten kun glæde sig til at se dem på Roskildes Rising-scene til sommer – men det vil jeg lade dig selv bedømme, efter du har set den spritnye live session herunder.

Boundaries drager desuden på en omfattende Danmarksturné i løbet af oktober sammen med det energiladne rockband Fugleflugten – en kombination der helt sikkert kan ruske op i en koncertsal.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com