fbpx

VIDEOPREMIERE: VAKT lever sig ind i den virtuelle fantasi på deres nye kontrastfulde musikvideo

Foto: Sara Gangsted

På den nye musikvideo befinder vi os på tærsklen mellem en udvasket virkelighed og en mennesketom men smuk og farveri fantasiverden.

I midten af februar udgav den danske kvintet VAKT den stemningsfulde single “Under Blomstrede Kjoler”, som var et kig ind i gruppens drømmende univers, sammensat af et solidt beat, dæmpet guitar og en upoleret vokal. Det univers udviklede sig til noget meget mere omfattende, da de tidligere denne måned udgav deres seneste singleudspil “Fordufter”.

“Fordufter” handler om at stå midt i overgangen mellem virkelighed og fantasi, hvor man på én gang er ensom og omgivet af liv og energi – hvor man ønsker at flygte fra ensomheden, men samtidig også vil omsluttes af fantasien. Dagens spritnye musikvideo viser da også en farverig verden i adskillige farvemættede klip – i stærk kontrast med virkeligheden, hvor en kvinde står i et lyst lokale omgivet af udvaskede farver og oplever fantasien gennem et VR-headset.

Det er en smuk repræsentation af bandets (og nummerets) lyd, der på én gang er drømmende og moderne. Se videoen her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com