fbpx

VIDEOPREMIERE: Virgin Suicide starter forfra i det fri på musikvideoen til “Plastic Chair”

Foto: PR

Det danske indie-bands kommende EP er lige på trapperne, og som opvarmning har de nu udgivet en stemningsfuld og detalje-orienteret musikvideo.

Da den danske femmandsgruppe Virgin Suicide i april udgav singlen “Plastic Chair”, var vi ikke så lidt begejstrede for de sommer-vibende toner. Nu er bandet ude med en stemningsfyldt musikvideo, der hiver os ind midt i en ‘coming-of-age’-film med “Plastic Chair” som soundtrack.

Videoen skildrer en vild sommer blandt venner, der lader det dyriske og naturlige komme fri i en sommerhus-oase. Med detalje-orienterede close-ups og klip der sammenligner de unge mennesker med bjørne og tigre, får man da også virkelig lyst til at smide al hverdagsteknologien fra sig, og selv holde en pause i det fri. Selv fortæller bandet:

– “Plastic Chair” handler om at føle sig mere og mere fremmed for det samfund og den virkelighed, som bliver lagt for dagen. Det er faktisk en anti-kapitalistisk sang. Videoen bevidner et ønske om at melde sig ud og starte forfra.

“Plastic Chair” er forløberen for Virgin Suicides kommende EP Blight, der rammer gaden den 14. juni. Hvis du ikke kan vente ind til da, så holder de release koncert på Loppen den 13. juni, og hvis du virkelig ikke kan vente, kan du nyde den nye musikvideo lige her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com