fbpx

Whitney slipper førstesinglen “Giving Up” forud for deres næste album

Foto: PR

Endnu en omgang godter fra Whitney – og en masse mere på vej!

Der er kommet en hel del nyt fra Chicago-duoen Whitney i denne uge. Så sent som i mandags lagde de en varm retro musikvideo op på deres sociale medier med navnet “FTA”, og et tweet der erklærede: “FTA is a reworking of the last song on our new album. Lead single coming later this week”.

Så at der kommer et nyt album fra Whitney er måske ikke nogen overraskelse, men nu er den officielle annoncering af deres andet album ude, komplet med titel (Forever Turned Around), udgivelses dato (30. august) og trackliste.

Oven på den annoncering har vi også fået førstesinglen “Giving Up”, der med den karakteristiske, varme Whitney-lyd sætter ord på de op- og nedture, der forekommer i langvarige forhold.

Whitney spiller desuden to danske koncerter i løbet af 2019 i henholdsvis Aarhus den 7. august og København den 17. november, så vi kan nok regne med at få hørt en del til det nye album på dansk jord.

Forever Turned Around trackliste:

1. Giving Up
2. Used To Be Lonely
3. Before I Know It
4. Song For Ty
5. Valleys (My Love)
6. Rhododendron
7. My Life Alone
8. Day & Night
9. Friend of Mine
10. Forever Turned Around

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com