fbpx

Wu-Tang Clan erstatter Chance The Rapper på årets Roskilde Festival

Foto: PR

Den populære rapper aflyser sin koncert fredag aften, men bliver erstattet af det legendariske hiphop-kollektiv Wu-Tang Clan.

Det er ikke første gang, Chance The Rapper aflyser sin koncert på Roskilde Festival. Tilbage i 2014 meldte rapperen i sidste øjeblik, at han ikke kunne træde på scenen grundet sygdom. En nærmere begrundelse til dette års aflysning er dog ikke kommet.

Festivalen har dog alligevel et trumfkort i ærmet med det erfarne og højtelskede hiphop-kollektiv Wu-Tang Clan. Det er ikke mere end én måned siden, gruppen indtog Royal Arena sammen med Public Enemy, De La Soul og DJ Premiere til en aften, vores anmelder kvitterede med 4,5 stjerne og ordene:
»Med det sagt, så spillede de mere eller mindre Enter the Wu-Tang (36 Chambers) fra ende til anden og sluttede deres kæmpe rap-bal af med en masse singles fra deres tid både som gruppe og som solokunstnere. Det endte derfor som et vanvittigt imponerende sæt, der viste mange af de bedste sider fra hvert gruppemedlem.«

Programchef Anders Wahren udtaler om udskiftningen:

“Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Chance The Rapper ikke kommer, men vi har knoklet i døgndrift for at finde den bedst mulige erstatning, så jeg er stolt over, at vi kan byde Wu-Tang Clan velkommen tilbage på Orange Scene. Deres europæiske turné sluttede egentlig weekenden før vores, men vi fik dem overtalt til at blive lidt længere tid i Europa, så de kan slutte turnéen af med et brag hos os i stedet.”

Selvom mange nok har glædet sig til endelig at se Chance The Rapper på dansk jord igen, kan man nok godt forvente en solid fest med Wu-Tang Clan.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com