fbpx

Cardi B – Roskilde Festival 2019

Foto: Jorda Frantzis
Scene: Orange
Tidspunkt: Onsdag den 3. juli kl. 23.15

Cardi B leverede et godt show, som desværre blev forstyrret af hendes DJ og de hurtige skift mellem numrene. 

Cardi B – Roskilde Festival 2019
3 / 5 Reviewer
Rating3

Der var mange, der åndede lettet op, da det blev onsdag, og Cardi B stadig ikke havde aflyst sit show på Orange scene kl. 23.15. Og et par minutter inden koncerten gik i gang, summede Orange scenes plads af forventning til, hvilket show Cardi B ville levere.

Og et show det fik vi. Cardi B leverede præcis det show, man kunne forvente med twerkende dansere i tætsiddende glimmerdragter, hvor den største twerker af dem alle selvfølgelig var Cardi B selv. Ad flere omgange virkede det mere til, at man var mødt op til en twerkinglektion frem for en koncert. 

Cardi B leverede størstedelen af tiden et rigtig flot show, hvor sange som “Money” og “Drip Drip” fik lov at blive spillet fuldt ud. Cardi B viste, at hun rent faktisk både kan danse, twerke og rappe – alt sammen på én gang, og ikke på bekostning af niveauet, tværtimod. 

Omkring halvvejs begyndte det dog at gå ned af bakke, da Cardi Bs hits ikke længere fik lov at blive spillet færdig, men stort set kun fik et vers og et omkvæd, før de blev slukket af DJ’ens horn og hype-tilråb. Publikum havde ikke brug for DJ’en, de ville kun have Cardi B, og koncerten ville have været bedre, hvis det var det, de havde fået.
Slutningen af koncerten var et godt eksempel på dette, da publikum fik megahits som “I Like it”, “Bartier Cardi” og selvfølgelig “Bodak Yellow” serveret i et mashup, hvor skiftet netop skete prompte efter hver af sangenes første omkvæd. 

Derudover var det tydeligt, at Cardi B overhovedet ikke vidste, hvor i verden hun var henne. Flere gange råbte hun “Denver” i stedet for “Denmark”, og DJ’en troede tydeligvis, at han befandt sig på “Rockfest” Festival og ikke Roskilde. Det var kikset, og selvom man kan argumentere for, at det passede fint ind i Cardi Bs image, trak det klart ned.


At koncerten derudover kun varede 45 minutter var skuffende. For Cardi B kunne faktisk sagtens have fyldt mindst en times koncert ud med sin energi og hårdtslående rap. 

Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com