fbpx

10 hurtige til Uimodståelige Alva Ravn

Foto: Eugene Eben-Ezer

Der er ikke længe til, at den spirende pop sangerinde Alva Ravn indtager Byhaven i selskab med 23HUNDRED. Vi varmer op til hendes koncert med 10 hurtige her.

Vi har tidligere udtrykt vores begejstring for den spirende sangerinde Alva Ravn og hendes charmerende popunivers. Blandt andet da vi præsenterede hende som vores bidrag til dette års Live Camp. Den 21-årige nordmand, som er bosat i København, har indtil videre kun udgivet den lidt dystre single: “Precious Prey” men har med det dynamiske nummer allerede nu tegnet et meget lovende billede af sin fremtid på den nordiske musikscene. Vi har sendt sangerinden 10 sætninger, som hun har færdiggjort herunder.

Min musik er…

Fri.

Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Jeg fik det bedre, hvis nu jeg var trist eller vred, eller hvad det nu skulle være i et lidt kaotisk teenagesind. Det var først for et par år siden, at jeg fik ideen til, at det kunne være givende at dele det med andre også.

Jeg finder inspiration i…

Andre musikere, film, poesi og en god livekoncert.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

Highasakite på Roskilde i 2015. Jeg husker mig selv som så fuldstændig bjergtaget af lyden og det sceneindtryk, som de gav, at jeg ikke tog en eneste tår af min øl igennem hele koncerten. (Det er et sjældent tilfælde, for jeg er ellers en festivalglad pige). 

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

Derfor Roskilde Festival, hvor jeg håber, at jeg kan give nogle i publikum samme følelse, som jeg selv fik som 17-årig – og har husket lige siden.

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

Ohh den er svær. Filminstruktør måske? Hvilket som helst arbejde, som giver mig muligheden for at trække i trådende til et spændende og kreativt projekt, som kan lede alle mulige steder hen.

Jeg drømmer om…

Lige nu drømmer jeg om at rejse og udforske de (musik)kulturer, verden har at byde på. Specielt i Sydamerika.

Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

Nok at give publikum en afslappende og ærlig performance, hvor vi fjerner alle begrænsninger og slipper de følelser og bevægelser, som vi normalt sætter lidt lås på i vores hverdag, fri. 

Når folk lytter til min musik, skal de…

Nyde øjeblikket og ellers må de gøre præcis, hvad de selv vil.

Til vores koncert i Pumpehusets Byhave, kan man forvente…

En god, kærlig stemning og en masse SKÅL!

Du kan tilmelde dig den officielle facebook-begivenhed for Bands of Tomorrows Uimodståelige her.

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com