fbpx

Bette udgiver ny eksperimenterende single, der giver kuldegysninger

Foto: Philip PS

Sangerinden Bette der indenfor den seneste tid har skabt et stort dansk R&B navn for sig selv er nu ude med den nye forførende single “Hører Dem Ikke”.

Bette, også kaldt Bette Maria Dandanell, startede med at lave musik tilbage i 2018 i samarbejde med rapper og producer Emil Kruse på nummeret “Forstår Dig Nok En Dag” og derfra er det fortsat på fremragende vis for den unge sangerinde. Siden har hun udgivet sommer-nummeret “Darling” og efterfølgende udkom dobbeltsinglen som indeholder numrene “Væk” og “Ikke Længere” i efteråret sidste år. Bette udtaler dog at det ikke altid har ligget i kortene at hun skulle lave musik på trods af sin musikalske opvækst:

Jeg er vokset op i en musikalsk familie og har altid sunget, så på en måde var det til højrebenet at kaste sig over det. Men jeg har altid tænkt at hvis jeg skulle lave musik skulle det være helt fejlfrit så jeg undgik det bare. Da jeg begyndte på Universitetet, kunne jeg så alligevel godt mærke det ikke helt var det der skulle ske.

Nu er Bette ude med sin nye single “Hører Dem Ikke”, som er skrevet og produceret af hende selv i samarbejde med / Kailash Chatterjee og Felix Ewert. De få første sekunder af nummeret lyder som noget, der kunne være med i en sci-fi film. Singlen afviger lidt fra hendes andre numre, ved at være mere dyster og med en gennemgående dyb basgang. Dog rummer singlen stadig den lækre poppede R&B klang der kendetegner sangerinden så godt.

Om singlen udtaler Bette selv:

Det er så nemt at sige man bare skal ‘mærke efter’ når man er I tvivl om noget her i livet. Men der er ingen vej udenom, og når man lader være ender det for det meste i noget baks.

Bettes karriere fortsætter i en opadgående kurve, og da R&B prinsessen blandt andet besøgte SPOT Festival og senest Live Camp, viste hun sig som en altid prominent live-artist. Siden da har vi har glædet os enormt til at at høre mere fra hende og med “Hører Dem Ikke”, er vi endnu mere vilde efter mere musik fra Bette. Hvis du endnu ikke har oplevet den spirende sangerinde live, spiller Bette i lille VEGA d. 31. januar 2020.

Hør den nye stemningsfyldte single her:

Tags:
, ,
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com