fbpx

Blitzkrig – drengene fra Nordvest udgiver længselsfuld rocksingle

Foto: Michael Fuglsang Christensen

Blitzkrig fra Jyllands Nordvest – som nu har hjemme i Københavns eget Nordvestkvarter, varmer op til deres debut-EP med singlen “Vilde Hjerter”.

Vi har tidligere udtrykt vores begejstring for Blitzkrig her på redaktionen, og bandet var blandt andet vores Ugens Upcoming tidligere på året. Nu er rockbandet tilbage med tredje og sidste single – det drømmende nummer “Vilde Hjerter”, før deres debut-EP udkommer til efteråret.

Drengene fra Nordvest beskriver selv nummeret som en sang, der kunne have været soundtracket til en mørk, kult ungdomsfilm fra 80’erne og siger ydermere:

– Min generation – og dermed mener jeg først og fremmest mig selv – har brugt helt vildt lang tid på at finde ud af at blive voksen. Voksenlivet består af lister og af en helt masse, der pludselig ikke ændres på. Ungdomslivet er frit, ubekymret og vildt. Det er klart, at mange forsøger at klamre sig til ungdommen.

Nummeret er bygget op som en samtale mellem to personer i samme krop – den voksne og den unge. I en karakteristisk sammenblanding af guitarriffs og tunge synthovergange formår Blitzkrig, at udtrykke den indre konflikt på bedste vis – pakket ind i en velkomponeret rocksang.

Lyt til “Vilde Hjerter” herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com