fbpx

brenn. tager et smut forbi danske breddegrader til efteråret

Foto: Isak Jenssen

Efter en veloverstået sommerturné er den charmerende norske duo ikke helt tabt for koncertenergi. De imponerede på årets Roskilde Festival og vender tilbage til Danmark allerede til november.

En af vores – indtil videre – bedste opdagelser i år har været den dynamiske indierock-duo brenn., som har imponeret os med de catchy singler “Du og Jeg” og “Keen”. Derfor var de også på vores liste over 19 norske navne, som du skal holde et særligt øje med i 2019.
Redaktionens forhåbninger blev da også i den grad mødt, da de norske gutter blev annonceret til årets Roskilde Festival – ligesom det for duoen selv var et mangeårigt ønske, som gik i opfyldelse. Det fortalte nordmændende, da vi fangede dem til en snak på festivalen.
Du kan læse hele interviewet her.

brenn. udtrykte her en begejstring for det danske publikum og håbede på det tidspunkt at vende hurtigt tilbage igen – og duoen har netop idag annonceret deres efterårsturné, hvor de udover utallige koncerter i hjemlandet også tager turen over Øresund og besøger henholdsvis Loppen i København den 20. november og Radar i Aarhus den 21. november.

Du kan godt glæde dig til højenergiske show med skrattende guitarer, tempofyldte beats, poppede melodier når brenn. slipper deres rock løs til efteråret. Varm op til koncerterne med deres seneste single “Keen”.


Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com