fbpx

Danmarks spirende punk-poeter er klar med anden single

Foto: Klaus Boje Nielsen

Den sene 70’er New York/London punk scene møder 90’ernes alt rock. Mix det med et nyt præg og så har du opskriften på et hit fra danske Blood Child. Dette gælder også deres ny single “Confident Silence”.

Teksten til “Confident Silence” er ‘bevidst straight-up meningsløs’, hvis du spørger bandet selv. Der ligger dog et dybere lag under den ‘meningsløse’ tekst. Det nye nummer rummer nemlig tanker om et perfektionistisk samfund i konstant jagt på succes.

– “Confident Silence” er en måde at fortælle, at vi føler os sikre i vores måde at gøre tingene på. på grund af. et opråb mod den til tider ensrettede perfektheds-kultur, der kan herske, fortæller bandets forsanger, Emil Bertelsen.  
– For os har det altid handlet mere om lyden af ordene, der bliver sunget, og mindre betydningen af dem. Ord fremfor sprog.
Og netop lyden er med til at gøre singlen rå og på én gang genkendelig men forfriskende.

Blood Child har spillet blandt andet SPOT, RECession Festival og været på mini-tour med The Entrepeneurs.
Bandets debut-EP Shower Me udkommer på NESM den 13. september 2019, og du kan opleve dem på UHØRT Festival i København den 23.-25. august og på Reeperbahn Festival i Hamburg til september.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com