fbpx

Esmé udgiver magisk single som forsmag på debut-EP

Foto: Saskia Wilson

Den spirende australske sangerinde Esmé lukker os ind i sin barndoms drømmeverden med sin nye single “Ella”.

Den australske sanger/sangskriver Esmé har tidligere været aktuel med sine to singler “I Wonder” og “Come with Me”. Sidstnævnte var hendes debutsingle, som fik særlig opmærksomhed fra Triple J radio, Sony 301 og MTV i hendes hjemland. Nu er hun klar med sin debut-EP efter en kreativ tur til Brooklyn, hvor blandt andet “Ella” blev født.

“Ella” er opkaldt efter en af Esmés allerstørste inspirationer – Ella Fitzgerald. Sangen vækker umiddelbart associationer til BANKS mystik, men også store pop numre så som Ariana Grandes “Let Me Love You”. Ved at intregrere hip-hop beats og en mere elektronisk lyd blandet med jazz formår Esmé at lokke lytteren ind i sin egen drømmeverden, hvor hendes fortryllende, poetiske sangtekster dikterer vores følelser.

Om sin nye single siger Esmé blandt andet:

Jeg har altid været draget til en specifik slags jazz: en “breathy” lyd, som fremstår skrøbelig, men egentlig ikke er det. At lytte til kunstnere så som Ella Fitzgerald, da jeg var yngre, transporterede mig altid til et lettere sted og “Ella” er på en måde en hyldest til den følelse – og hende.

Ella er første nummer på Esmés debut-EP, som er udkommer i slutningen af 2019.

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com